Over Studio Shift Zeist

Studio Shift – Verademing in beeld & geluid

Studio Shift is naast onze eigen werkplek ook een plek voor onze gasten om te doen, te ervaren, te ontdekken en te zijn.

We gaan voor jong en oud workshops, cursussen en andere activieiten aanbieden, van fotografie tot aandachtstraining met klankschalen.

Wij, Boukje en Marjon, stellen ons hier graag aan u voor;

Ik ben Boukje Stinis en ik werk en leef in de Kunst en Cultuursector en het onderwijs.

In 2015 heb ik de HBO opleiding Photographic Design
aan de Fotovakschool met succes afgerond. Voor die tijd heb ik gestudeerd aan de kunstacademie en de lerarenopleiding Tekenen/Beeldende Vorming in Rotterdam. Naast mijn werk als fotograaf/beeldmaker werk ik met veel plezier als docent Tekenen op een daltonschool in het voortgezet onderwijs.

Mijn beeldende werk

Ik gebruik de fotografie in allerlei vormen en variaties, van oude fotografische technieken tot smartphone photography en in combinatie met teken- en schilderwerk.

De blauwdruk (van het leven) is de rode draad in mijn autonome werk. Daarom werk ik veel met de oude fotografische techniek cyanotypie, waar vroeger de blauwdrukken mee gemaakt werden.

   

Meer informatie over mijn beeldend werk is te vinden op mijn website Boukje Stinis en/of volg mij op Instagram – boukjestinis

Al met al een brede basis dus voor mijn autonome werk als fotograaf/beeldmaker, en natuurlijk het geven van leuke en leerzame workshops. Studio Shift is de plek waar dit allemaal samenkomt!

En ik ben Marjon den Ouden en werk graag met mensen, individueel of in groepsverband. De eerste jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven waarbij communicatie en echt luisteren naar de klant mijn drijfveer was. De laatste 10 jaar en nog steeds doe ik dat met veel plezier in de sector gezondheidszorg.

Naast diverse cursussen en opleidingen in mijn leven heb ik als laatste toegevoegd: Mijn HBO diploma Maatschappelijk Werk &  Dienstverlening heb ik met succes afgerond en de Mindfulness trainers opleiding met veel plezier behaald. Daarnaast heb ik mij verdiept in klankschalen en de werking daarvan op diverse gebieden in het lichaam.

Dit alles draagt ertoe bij om klaar te staan voor mensen om samen aan de slag te gaan. Studio Shift is de plek waar ik (en samen met Boukje) klankschalen sessies verzorg, individueel of in een groep (max 8). Je kan alleen komen voor ontspanning, maar soms kom je iets bij jezelf tegen waarna er een vervolgsessie kan komen. De inhoud van die sessie bepalen we samen. Wat je tegen kunt komen is per persoon verschillend. 

Nieuwsgierig wat dat voor jou zou kunnen zijn? Ik ontmoet je graag!

Meer informatie hierover over onze activiteiten vindt u terug op deze website, Facebook en/of Instagram – studioshiftzeist.

Mocht u vragen, wensen of opmerkingen hebben of bijzonderheden aan ons willen doorgeven dan kan dat via contact.

Studio Shift Zeist – de bouw

Hieronder een impressie van de bouwwerkzaamheden van Studio Shift. In oktober 2018 ging de eerste paal de grond in en in het voorjaar van 2019 is de Studio klaar voor gebruik!